Att bo i en askkopp

Ja då var det en ny morgon igen. Fem grader och lite halvsoligt. Igår upptäckte jag att jag bor i en askkopp. Nu när snön håller på att försvinna från min uteplats, ser jag till min fasa alla fimpar som ligger där. Alltså nån idiot använder min rekreationsplats som askkopp. Har skickat ett mail till min hyresvärd och bett om råd, hur jag ska tackla detta. Under sommaren såg jag aldrig en fimp där. Kan det vara nån som flyttat in under snötiden. Jag är inte ute efter att bli osams med nån. Men så här vill jag inte ha det. Har fått ett råd av en vän, att samla ihop fimparna, sätta dom i en genomskinlig plastpåse och placera den på ytterdörren. Sätta en lapp på påsen att fimparna söker ägare, eller nåt sånt.

Bläh!!!!

Det ekar nästan i mitt kylskåp. Idag måste jag göra nåt åt det. Endera åka och handla eller be Isabel handla åt mig. Matte har sovit här i natt och är nu på jobb. Isabel var och lämnade tillbaka kaffebryggaren och köpte en ny. Så igår kväll njöt jag av en god Zoega Mezzo. Precis så ska kaffe smaka.

Ska nu göra en lista på vad som ska handlas idag. Sen in i duschen och efter det Emmerdale. Innan konståkningen, som börjar vid fyratiden, ska jag hinna med en promenad. Om nu Isabel handlar åt mig, kan jag göra det.

Hoppas ni mår bra! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0