Vårdagjämning

Kim, som vi kallade honom när han var liten. Med vattenkammat hår, söt och go.

Idag har Joakim namnsdag, så jag skickade ett grattis via FB till min son. Det är också vårdagjämning idag och tre plusgrader. Solen skiner för fullt och det ser så härligt ut, när jag spanar genom fönstret. Isabel börjar jobba klockan fyra, och om jag kan åka med henne till Storheden, så far jag och handlar idag. Då behöver jag bara ta färdtjänst hem. Lite enklare så.

Matte ringde igår och sa att han hade köpt en kaffebryggare, så då slapp jag den onödiga utgiften. Jag ska ju på Ica Maxi så då hittar jag väl nåt annat onödigt. Hör och häpna, igår fick jag ett SMS från postkodlotteriet, att jag vunnit den otroliga summan av 150 kronor. Så nu är det bara att slösa.

Det enda jag vet att jag ska se på TV ikväll är, "Mördare okänd" på åttan. Visserligen är det lite överspel från han som spelar chef på polisstationen, men annars är den brittiska serien bra. Ja det är väl det enda jag kan berätta om min dag nu. Inte händer det mycket för mig. Det märker ni väl. Men det blir annat när våren intar min värld.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0