Heja SAIK

Idag startade det med en plusgrad, sydvästlig vind oh sol. Men solen ska försvinna på eftermiddagen och det ska bli kallare. Sent igår eftermiddagen satte det igång att snöa. Precis som om vi inte har nog med snö. Men dom säger ju att det måste snöa för att den gamla snön ska gå bort. Får tro på det.

Vet inte vad jag ska syssla med idag. Från 13.30 ser jag sista skidtävlingarna från Falun. Sen är skidsässongen slut för denna gång. Man kan konstatera att det var Björgen och Colongas sässong. Man kan säga att det inte varit så roligt att se samma vinnare, åtminstone på damsidan. Hur Björgen kan vara så överlägsen är en gåta. Hon har ju astma.

Idag måste Lule vinna mot AIK, annars är det kört. SAIK har en större chans, men jag ser helst att dom vinner mot Modo. Modo är ju det sämre laget, men dom kämpar på. Nu får vi se vad som händer. Mina pojkar ska vara på plats på Kraft Arena.

Idag blir det broccoli och bogfläsk till middag. Jag förväller broccolin och tillsätter creme fraiche med kantarellsmak. Det blir jättegott. Till det steker jag bogfläsket, efter att ha tagit bort det feta, som jag inte gillar. Efter maten en apelsin.

Kanske jag ska gå igenom min garderob och se vad jag har för kläder till sommaren. Kanske nåt som jag måste sy om. Jag kanske ska mordernisera min gamla garderob. Tål att tänka på.

Jag har väl inget nytt att förtälja idag. Hoppas ni får en skön söndag. Hej då så länge!




Kommentarer
Postat av: Åsa

Jaha, nu har jag precis sett Lule förlora mot AIK, attans också. Nu fortsätter jag att heja på ditt kära SAIK, gubben han hejar på MODO han.Hos oss i Hälsingland så är snart all snö borta, blåsippan blommar i vårt stenparti och igår invigde vi utegrillen för säsongen, tre veckor till påsk, dags att börja planera för lite bakning, vill ha lite gott kaffebröd då hela familjen ska samlas och fira påsk. Hoppas att våren är på antågande uppe hos dig också!

2012-03-18 @ 17:55:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0