Lite blandat

Idag har vi ingen sol än så länge här i Luleå. Kanske den gick ner när Lule fick stryk i hockeyn igår. Men det är i alla fall nollgradigt. SAIK fick också stryk mot Modo, men det var nog för att dom var sämre. Förlorade på en straff, helt onödigt. Lule däremot fick nog stryk för att alla är emot norrländska lag i elitserien, enligt Abbot. Ja än är det inte färdigt för final.

Och i PT kunde man läsa nu på morgonen att några arjeplogsbor jagat en järv med skoter. Dom har hetsat järven och kört på den om och om igen, tills den dog. Fruktansvärt tycker jag. Undrar ånyo vad det är för fel på folk som gör såna grejer. Det måste vara en sjukdom i huvudet. Eller är dom bara satistiska?



Håller på att koka bruna bönor nu. Vi ska äta det till middag sen. Gott! Både Matte och jag älskar bruna bönor.
Får se om jag ids fara och handla idag. Kanske väntar till i morgon eller på lördag. Hade ju tänkt köpa kaffebryggaren, men Matte säger att han ska köpa den. Han får gärna göra det.

Än har vi mycket snö på Hagelvägen, för att inte tala om min uteplats. Det måste nog vara många soliga varma dagar innan den tinar bort. Vi är ju nu i mitten på mars och jag längtar så, tills snön försvinner.

Nu tar jag en härlig dusch. Kör en mahjong sen innan Emmerdale. Ha en bra dag mina vänner. Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0