Till doktorn

Det blåser mindre idag och det är två plusgrader. Solen har nyss stigit upp över Hagelvägen. Ser ut att bli en fin dag, även om det blåser nordvästan. Men jag kan säga att det är halt här ute på gångvägen. Isabel ska skjutsa mig till VC, och det gäller att jag har tungan rätt i munnen, när jag ska gå till bilen annars kan jag falla och slå mig.

Nu har jag fått hem paketet. Jag hade gått kunnat beställa någon mindre storlek. Tror nog jag är större än jag är. Men det är bättre än att det är för litet. Jag har ju symaskin och kan ändra. Klänningen gör ju inget, om den är för stor. Ska ju sitta löst. Värre med jackan. Men det ordnar sig alltid. Jag är i alla fall nöjd.

Ikväll är det väl inget särskilt att titta på TV:n. Skulle väl kanske vara "Mördare okänd" eller de desperata husfruarna. Båda visas klockan 21. Får se vad jag väljer.

Stackars Lule fick stryk igår av AIK. Till och med hjälpte dom AIK och gjorde två självmål. Däremot vann SAIK över Modo med 4-0. Skönt!

Nu är det bara duschen som väntar och sen vid lunchtid far vi mot VC. Tänkte bjuda Isabel på lunch innan doktorn. Det finns en restaurang vid VC. Ha det så bra mina vänner. Hej då!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0