Solig söndag

Efter en sen kväll tog jag sovmorgon. Vaknade till solsken, tre plusgrader och inte så blåsigt. Härligt kan man säga. Mindre roligt för Danny S, som lämnade melodifestivalen sur för att han inte vann. Påstod att Loreens låt inte skulle ha en chans i den stora finalen. Ja det får man väl se i maj, när det går av stapeln.

Jag blev lite konfunderad när det skulle röstas från vissa Europaländer. Trodde att sveriges röster skull avgöra svenska finalen. Om det hade varit så, skulle resultatet blivit 1. Loreen, 2. Danny och 3. Flinck.. Nu blev det så att Loreen vann och Danny kom tvåa. Tredje platsen delades mellan Ulrik M och David L. Den sistnämnda lämnade mig oberörd, fastän han kommer från Skelleftetrakten.

Appropå Skellefteå så vann SAIK igår mot Modo i första slutspelsmatchen. Skönt! Men det är många matcher kvar. Blir till att se friidrott idag. Höjdhopps-Ebba fick ju silver igår, fastän hon inte hoppade högre än 1,95. Bra så!

Vidare så är det damernas tremil från Holmenkollen i dag. Tror dock att det blir en norsk historia. Sverige har inte nån chans, tror jag. Undrar när jag ska hinna ut idag?

Tur att jag har mat lagad så jag slipper tillbringa söndagen i köket. Nu blir det till att ta en dusch. Ska också permanentfärga mina vita ögonbryn. Har inte fått nån respons på att hämta mitt paket, med min jacka och klänning. Är ju så nyfiken på om jag kan ha dessa plagg.

Men plötsligt kanske det händer! Hej då!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Här i mitt lilla gula hus i Hälsingland har idag julstjärnorna fått ge plats för rosa engelska pelargonier, handlade även en stor bunt lila tulpaner också så nu har jag vårfint i mitt kök, utanför är det lite värre, snålblåst och kallt. Spännande med ett paket som ligger och väntar....hoppas kläderna passar bra!

2012-03-11 @ 20:38:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0