Skottdagen

Det här skrev jag skottdagen men publicerae det inte. Jag gör det nu istället.


Det vart en härlig dag igår. Solsken och takdropp kändes rätt. Idag är redan solen uppe och det är -3 grader. Vinden är sydvästlig och nästan obefintlig. Kommer att bli en fin dag på sportlovet. Alec är på fritids och igår hade dom varit i stadsparken, grillat korv och åkt på grodan. Efteråt kom han hit medans mamma jobbade.

Jag var ju ute igår eftersom jag tvättade. Passade på att njuta av solen då. Hade jag kunnat skulle jag ha slängt mig i en snödriva och bara slappat.

Idag fyller Tova tolv år. Mitt barnbarn som bor i Skellefteå. En gullig tös som står mitt hjärta nära. Hon var här i söndags, så då fick jag presenta henne lite. Det är skönt att man har barnbarn som är jordnära. Annars tycker jag att de flesta barn är så hårda. Går man igenom alla bloggar som tonåringar har, blir man förskräckt, när man märker den hårda ton som används. Det är mycket elakheter som kommer fram. Hua!

Förskräckt blir jag också när jag ser det hat som har växt fram efter Björn Ranelids framträdande i melodifestivalen. Både andra artister och annat folk häver ur sig elakheter. Stå på dig Ranelid, det finns snälla människor också. En eloge till honom som inte säger nåt ont tillbaka. Ni andra, skäms på er!

Idag blir det nog en promenad för mig. Längtar redan. På TV ikväll blir det väl ettan och programmet om kören. Det är vad jag vet nu, i alla fall. Jag hoppas ni har lika bra väder som jag har. Ha det bra och hej då!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0