Svårt att släppa taget

Tänk vad veckorna går fort. Känns som om det bara är måndag och sen var det fredag igen. Och man blir bara äldre och äldre. Finns det nåt botemedel för tiden? Knappast! Och ute är det 10 grader och molnigt. Men det ska ljusna framåt eftermiddagen.

EM -fotbollen startar idag i Polen och Ukraina. Sverige spelar sin första match i Kiev på måndag. Och då är det meningen att Matte och Tomas ska vara på plats, om nu Matte blir insläppt i tullen med alla sina mediciner. Man kan ju inte ta det för givet. Han har ju läkarintyg med sig, men man vet inte hur det funkar.

På eftermiddagen far jag till Storheden för shopping. Måste komma ihåg att köpa citroner. Om dom nu har ekologiska. Vill ha citroner med fina skal eftersom jag ska använda dessa skal i min limoncello.

Ännu är det ostädat på uteplatsen så det har jag också att göra i helgen. Hoppas att det blir sol så jag kan vara ute och njuta av sommaren.

Igår kväll såg jag friidrott från Bisslet i Oslo. Inte vann han, Wissman, i sitt 400 meterslopp, men han var ju ändå med. Blir kanske bättre i OS i sommar. Sanna Kallur var inte med på 100 meter häck. Är det inte lika bra att hon slutar med löpningen och sysslar med nåt annat. Hon tränar och tränar men kommer aldrig till skott. Verkar som om det är samma sak med Klyft. Christian Olsson har äntligen lagt av. Man måste ju ändå inse sin begränsning. Kroppen säger ifrån när skadorna tar överhand. Verkar det som om jag vill lägga mig i? Det kanske bara är så att det är svårt att släppa taget.

Nu ska jag slutföra detta här. Tar en dusch och sen åker dammsugaren fram och får arbeta. Ha det bra nu mina vänner. Vi hörs!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0