Lite sol

Ja då var nationaldagen över. Vi åt stekt laxfilé med mos, sallad, citron och majonäs. Ja, jag åt inget mos och Alec åt korv istället för fisk. Men Matte och Isabel åt det jag skrev. Gott var det i alla fall.

Idag försöker sig solen att titta fram, men det ska visst bli regn igen. Skiter då i hur det blir. Jag är gode less vädret. Tar en liten dammsugning på eftermiddagen. Matte kommer på middag. Sen blir det väl ett tag till som man ser honom. För sen börjar äventyret för honom. Först rundturen i europa, för att sen landa i Ukraina. Och sen har han semester tror jag. Isabel far till sin pappa i Gävle på semester. Men det blir senare i sommar, augusti tror jag. Och jag tillbringar semestern på Hagelvägen.

Först tänkte jag handla i dag. Men jag hinner inte det om jag ska laga mat till femtiden. Tar handlingen i morgon i stället.

Idag visas i ettan klockan 12.30, minnenas television. Ett program, det första program jag någonsin såg på TV. "Viggen Viggo" en berättelse om en and. Fantastiskt att jag kommer ihåg detta. Däremot minns jag inte hur gammal jag var. I tonåren i alla fall. Jag var inget så mycket för TV på den tiden. Vi var dom första i byn som hade TV, vilket resulterade i att vi alltid hade främmande, som skulle se på TV. Hur kul var det när man var tonåring som gillade andra saker än att sitta och glo på en dumburk. Med en massa främmande.

Ännu är solen kvar här. Betyder att det är mycket ljusare även här inne i min lägenhet. Jag tror jag tar en dusch nu. Steker en chorizo till lunch. Gör sen en lista på vad jag ska handla i morgon. Jordgubbar brukar jag komma ihåg, annars är det dåligt med att komma ihåg dagligvaror.

Ha en bra dag mina vänner! Vi hörs så hej då!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0