Så grönt och skönt

Ännu en regntung dag. Gårdagen blev jag i alla fall uppiggad av mitt middagsfrämmande. Matte, Isabel och Alec dök upp lagom till maten. Dom fick fläskfilé, pommes frites och en sallad gjord på isbergs, rödlök, gurka och körsbärstomater. Efter maten gick Matte tillbaka till jobb och Isabel satte mina blomplantor. Tänk vad lite blommor kan pigga upp i det regniga vädret. Jag piggade upp mig med att sätta händerna i diskbaljan.

Blir nog bara för mig att hålla mig inne idag. Känner mig lite ruggig. Skulle sitta bra med lite solsken nu. Men man får ta det som det är, med vädret menar jag. Men det är otroligt så grönt det är ute i naturen. Jag bor ju i skogen kan man säga. Skönt att slippa stadstrafiken här. Man kan se en och annan bil passera här utanför. Men det är nån taxi eller liknande. När man tänker på där jag bodde förut, mitt i avgaserna. Hua!

Jag önskar bara att det fick vara sommar en längre tid än vi har här uppe i norr. Det känns som om det är vinter större tid om året. Men jag skulle inte vilja att det var sommar jämt. Är ändå glad för att vi har flera årstider. Hur less skulle man inte vara om det var varmt hela tiden. Fast billigare skulle det vara att bo.

I morgon kommer Alec hit. Skolan har ju lov. Det är ju sjätte juni, Sveriges nationaldag. Men Isabel jobbar så lillen ska vara här. Sen ska jag tvätta också. Bra helggöra. I detta land står vi inte ute på gatan och viftar med flaggor. Skulle väl vara sverige- demokraterna som gör det. Dom är ju så patriotiska så dom vill stänga igen vårat land och bara umgås med andra svenskar. Låt dom göra det. Bara jag slipper umgås med dom.

Tror jag ska ta mig en glass nu och invänta Emmerdale. Ha det mina vänner! Hej då!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0