Ett boktips

Regndag och 11 grader. Igår blev det inget bloggande för mig. Alec var här och jag blev hänvisad till TV-tittande. Vi hämtade utemöblerna, men dom står nu i hallen. Ska visst regna hela dagen så dom blir nog kvar där. Efter jobbet kommer Isabel hit för att plantera blommorna. Skulle ha penséer men fick petunior. Jaja, det blir penséer nästa år. Nu längtar jag ut och att det blir varmt.

Igår kväll såg jag "Kommissarie Banks" och sen "Foyle´s War". Sen såg jag att jag hade glömt diska efter middagen (som Isabel och Alec åt här). Så jag satte igång att diska klockan tolv på natten. Sen blev det sängen den sköna.

Nu är det morgon igen, måndag. Med Emmerdale förstås. Och lunch framför TV-n. Till lunch idag gör jag chorizo med sallad gjord på blomkål och tomater. Sen går väl dagen sin gilla gång. Lite hushållssysslor och läsning. Kanske en tur ut om det är uppehåll. Skulle väl behöva frakta bort sopor som vanligt. Bara jag tar med mig nyckeln.

Har ett boktips som jag satte ut på FB igår. "Cirkeln" av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren. Det är en fantasybok som kan läsas från tolv år. En serie i tre delar. Ska visst bli film också. Fick rekomendation av Karin Mannheimer.

Boken kostar drygt en hundring men finns även i pocket. Kan köpas på Adlibris. Kan läsas av tonåringar men även av pensionärer.

Hoppas ni nu får en bra dag. Hej då!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0