Nu börjar slaget om Europa

Det regnar inte, men det hänger i luften. Nu börjar man bli så van vid dåligt väder att skulle det bli sol och varmt, så skulle man väl dåna. Jag tror inte att jag ska fortsätta bry mig om vädret och ska inrikta mig på nåt annat. Nåt kuligare.  Sagt och gjort!

Ringde en god vän igår och blev lite uppiggad av det samtalet. Goda vänner kan man inte ha för mycket av. Nu är det ju inte så att jag har en uppsjö av vänner. Men dom jag har är mina bästa. Och dom är jag rädd om.

Nog är jag orolig i modershjärtat nu när Matte är i Kiev. Såg på FB att Michailoff är där också. Men han har rest från Bromma så han är säkert på nån slags gruppresa. Ska man nu oroa sig till den tjugonde då Matte reser hem igen. Inte det att han inte kan ta hand om sig själv. Men det kan ju hända andra saker. Ja det är bara att tänka på annat.  Sveriges första match är i kväll vid tiotiden. Vet inte om jag törs se den, eller om jag orkar vara uppe så länge. Spännande är det i alla fall.

Nu har jag tänkt permanentfärga mina vita ögonbryn. Tycker inte det var så länge sedan jag gjorde det. Men nu behövs det igen. Eller behövs gör det väl inte. Men om man nu vill ha bruna ögonbryn, så gör man det. Ska ju ut i  bland folk. Ska till fotvården. Haha!!!

Isabel ska skjutsa mig dit och har jag inte så ont i fötterna ska jag gå hem. Men som det känns idag är det inte lovande. Jag är skitless att ha ont i tårna.

Det har flyttat in ungdomar i huset bredvid. Dom har en unghund, tror det är en boxerras. Dom har inget pli på hunden. När dom ska rasta den, drar han ikring med matte eller husse. Ungefär som att det är hunden som rastar ägarna. Ser skitkul ut. Då ska ni veta att killen är ingen liten skit. Man kan säga att han är välväxt, men hunden drar iväg med honom, hur enkelt som helst. Skulle nog behövas en valpkurs där.

Ha det nu så bra mina vänner. Kram till er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0