Första myggbettet

Det regnade rikligt igår kväll samtidigt som det blåste jättemycket. Men just nu skiner solen, utan för den skull att himlen är helblå. Ska visst bli en molnfri himmel framåt kvällen för att sen i morgon, låta solen lysa upp vår midsommarafton. Får se om det infrias. På radion spelar Eagles "Hotel California" en av mina favoriter.
 
Vid ettiden idag tänker jag ta färdtjänst och fara till Storheden och Ica Maxi. Ska fylla upp kylskåpet (det är inte så stort) med mat för helgen. Sen när Isabel slutar 15.30, plockar hon upp mig på hemvägen med mina kassar. Hon jobbar ju på Storheden.
 
På radion varnar dom för hudcancer. Det är den cancer som ökar mest i Sverige. Nu är jag ingen solare direkt och nån sol nu i år, har man inte haft många besök av, här i nord. Däremot har jag fått ett myggbett på handleden. Det kliar som bara den.
 
Ska nu plocka ordning på den rena tvätten från igår. Sen ta en dusch så jag är fin, när jag ska fara på äventyr. Nu önskar jag er en fin dag. Undvik att stressa, som en del gör för denna helg. Njut av livet och sommaren.
 
                                      
                                                        Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0