En solfri morgon

En solfri morgon och ca 15 grader. Det har regnat i natt. Det börjar likna Englandsklimat. Alec kommer på eftermiddagen och jag hoppas att det är bra väder, så att han kan vara ute och leka med sina kompisar. Han tycker det är kul. Isabel jobbar till 20 tror jag, så vid 20.30 far han hem.
 
Jag har lyckats med att göra jättegott kaffe nu på morgonen. Inte alltid jag klarar av det. Men nu, mums. En limpskiva med cognacsmedvurst på, till det goda kaffet. En nära nog perfekt frukost.
 
Igår kväll såg jag "Kören" på ettan. Nu ska Gareth få ihop en kör med militärfruar. Många bra sångerskor. Efter det slog jag över på tvåan och såg, "Collision". En engelsk miniserie (repris). Fyran visade "Mastermind", en Wallanderfilm. Där får man se vad  jag kallar överspel. Herre gud, är det en film från fyrtiotalet? Henriksson och Nyqvist spelar över, så att handlingen blir overklig. Men vem är jag som kritiserar? Såg i alla fall slutet på denna komedi.
 
Ska snart ringa till sjukresor och boka resa till Sunderbyn i morgon. Ska vara där klockan 13. Men man ska ringa i god tid för att vara säker om att man får en resa.
 
Ikväll ser jag kanske allsången och sen Barnaby (den nya). Om ni har sjuan och inte har sett "Skenet bedrar", så gör det. Strax före elva visas det programmet. Man får då skratta ( i mitt tycke).
 
Friidrottarna, de svenska, är mest skadade. Blir nog inget roligt OS i sommar. Varför är så många svenskar skadade jämt? Dom måste göra nåt fel i sina träningar. Eller så har dom inte kroppar som pallar.
 
Ja mina vänner det var några ord från en tant. Ha det så bra nu, hej då!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0