Bronsmedalj

En aning varmare idag på morgonen. Men bara en aning. Jag får nog skippa att äta frukost ute denna sommar. Bäst jag håller mig under filten inomhus. Molnen hopar sig över mig, men det ska visst bli soligt framåt kvällen. Hm!
 
Läser i AB om sommarpratarna. Har det blivit en tävling över vem som har värsta historien att berätta? En berättar om sin sexualitet, en om misshandel osv. När jag nu tänker tillbaka på sommarprogrammet från början, så var det mest solskenshistorier man fick höra. Såna grejer som man avundades att man inte hade varit med om. Nu är det tvärtom.
 
Nu var det nåt roligt som hände igår. Emma Green vann EM-brons i höjdhopp. Visserligen fick hon dela tredje platsen, men ändå. Tror ni det blir nån mer medalj? Johan W gick inte till final, däremot får vi se Moa Hjelmer i final på 400 meter idag. Piteåtjejen Helena är i final i kula, men jag tror inte hon får medalj. Vi får väl se. Nog från EM nu.
 
Vid tolv kommer Alec hit och ska vara här till Isabel slutar jobba. Måste väl på affären en sväng på eftermiddagen. Nu skriker det från kylen av tomhet. Kommer Matte på besök i veckan, så är det bäst att jag har potatis till sillen.
 
Såg programmet om Elsie Johansson igår. Det var intressant att höra henne berätta om Nancy- triologin. Dom hade också filmat från mina hemtrakter. Såg också en snutt från "Kokvinnorna". Den ryggböjda kvinnan med hennes älskade kor. Och hennes syster som försökte ställa allt till rätta. Och alla dessa flugor! Men man fick nästan tårar i ögonen när man såg filmen. Trodde inte att nån levde så, nu för tiden.
 
Kanske jag tar fram dammsugaren snart. Och sen en dusch. På eftermiddagen friidrott på TV. Och så blir det väl på kvällen också. Ha det bra nu mina fina vänner. Hej då!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0