Spara och knåpa

Börjar dagen mulet och med 13 grader. Men många mygg är det. Och sen har det regnat i natt. Kan säga att jag har massor med myggbett och dom kliar.
 
Limpa med prickig korv och gurka blev min frukost. Kaffe naturligtvis också. Igår kväll såg jag inte allsången utan en film på TV fyra film. En helt okänd (för mig i alla fall) film, "Ökenblom". Ganska bra film om en familj. Och den nya miniserien på ettan såg jag. Nästa avsnitt på tisdag.
 
Var in på nätet och kollade tvättmaskiner igår. Hur kan exakt samma maskin, Cylinda, skilja så mycket i pris. Från 2900 kronor till 6000 kronor. Hemkörd och monterad gäller för alla maskiner. Alltså det är ju 3000 kronor i skillnad. För mig är det bara att spara till 2900 kronor. Det finns ju uttag i mitt duschrum för en tvättmaskin. Skulle vilja ha en före vintern. Minns ju hur jag fick slita med rullatorn för att frakta tvätten till och från tvättstugan i vintras. Skulle vara skönt att slippa. Har ju en torkställning som jag fått av Tomas Norén.
 
                          
Hoppas, hoppas fortfarande på miljonvinsten! Men chansen är väl liten. Det är nog bara att spara och knåpa. Får väl dra ner på matkontot. Vatten och bröd blir det hädanefter. Och inga läkarbesök mera. Ett läkarbesök med resa till Sunderbyn kostar  430 kronor, och det är en bra slant till tvättmaskinen.
 
Ja mina vänner nu är det bara att göra nån nytta, innan jag ska iväg till tvättstugan. Steker en laxbit till lunch och äter den med en tomat. Tur att jag har lite mat i frysen, så då behöver jag inte äta vatten med bröd ännu. Hoppas solen kommer tillbaka snart.
 
                                      KRAM PÅ ER!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tova Hedblad

Så fin blogg du har!
Jag ska hälsa hela familjen. Kram

2012-07-11 @ 13:54:05
URL: http://tovahedblad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0