Nattvandring

Efter en regnig natt tittar solen fram i blåsten. Ännu ingen sommarvärme här i Luleå. Jag har sovit oroligt i natt, men det var jag inte ensam om. Varje gång jag har varit upp har en man som bor på gruppboendet, Hagelvägen 6, gått förbi min lägenhet endast iklädd T-shirt och leggings. I regnet. Ja han hade keps på sig också. Han verkade ha bråttom. Undra om han kom i tid till det han hade tänkt sig. Nu är han inte ute.
 
Vad göra idag kan man undra. Kanske jag städar lite om vädret tillåter. Ska ju ta fönstren i sovrummet och vända sängen. Jag sover ju så stilla på höger sida. Då måste jag vända sängen så att jag inte ligger ner resåren bara på en sida. Annars kan man få ont i ryggen. Säg inte att jag är fånig som tror på detta. Jag vet att det är så.
 
Så var det slut på EM i friidrott och Sverige fick tre medaljer. Ett guld genom Moa Hjelmer. Brons av Emma Green samt ett brons som Michel Thorneus tog igår i längdhopp. Bra gjort!
 
Sen är det även slut på fotbolls EM och Spanien blev mästare igen. Nu får vi vänta på VM som är i Brasilien 2014. Undrar om Matte och Tomas far dit då? Kanske dom fick blodad tand.

Nu vet jag vad jag ska börja med. Städa i skåpet i allrummet. Där är så stökigt och allt är i oordning. Får se hur jag ska få nån ordning där. Det får ni läsa om i morgon. To be continue. Hej då!
 
                           Natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0