Klumpen i magen

24 grader och sol lovar dom idag. Ha! Ännu är det mulet och blött. Igår kväll var det som om himlens portar hade öppnat sig när vattnet forsade ner. Inget att göra åt det. Bara tacka och ta emot.
 
Ringde Kalix sjukhus igår och ska få en ny tid tillsänt mig. Har en klump i magen av oro för denna röntgen. Ja inte för röntgen direkt, utan för svaret på densamma. Om man bara hade nån människa att prata med. Men jag får väl resonera med mig själv, som vanligt.
 
Idag blir det en slöardag. 16.25 ser jag en repris av "Barnmorskorna i East End" och 17.25 första avsnittet av "Maria Montasari", en miniserie på tvåan. Ikväll laddar jag för "Downton Abbey", två avsnitt. Då behöver jag inte se nån reklam ikväll.
 
Nu är det som vanligt "Ring så spelar vi" på radion. Men idag har Lisa semester så programmet leds av Peje Johansson. Tror han är en vikarie när dom ordinarie vill vara lediga. Väntar här tills "Melodikrysset" startar. Sen blir det en uppfräschning av kroppen. Klumpen i magen sitter kvar. Känns som om jag har myror under huden också. Skulle kanske behöva en whiskey.
 
Appropå whiskey, så ringde en full man från Kåbdalis till mig igår. Ganska jobbigt och jag brukar få slut på dessa samtal så fort som det går. Igår fick jag veta vad folk pratade om mig. Skrattretande när man hör vilka som säger si ochh så. Tänk om jag skulle berätta, vad jag vet om dom. Och det är sanningar och inga antaganden, som dom gör. Sant är det att från fyllisar får man höra sanningar. Då vet man hur ens vänner är. Falska som vatten! Men jag skiter i detta. Tur att man inte mer ska besöka denna skitby med sin ANDA.
 
Slut för svamlandet idag. Hoppas ni har det bra denna dag. Jag ska äta några jordgubbar nu, till frukost. Hejsan svejsan!
 
                                 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Håller verkligen med dig, Kåbdalis är en riktig skitby, fattar inte hur folk som bor där är funtade (det kan jag säga som f.d norrbottning) Här i Hälsingland har vi varmt och kvalmigt idag, åskan ligger i luften, man önskar nästan att det brakade loss ordentligt så luften blir lättare att andas. Ja , man kan resonera med sig själv om man inte mår så himla bra och är orolig, visst kan det vara trevligt att ha någon annan att byta tankar med, men ibland finns det inte någon tillhands och då får man göra det bästa av situationen. Det är väl ändå bra att göra skiktröntgen, då är man grundligt undersökt och skulle de hitta något så går det att åtgärda snabbt. Håller tummarna för dig!!!

2012-07-07 @ 14:07:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0