Jag gillar, eller inte

Efter en först mulen morgon och sen solig förmiddag är det nu mulet igen. Matte har varit här och ätit lunch. Det blev så att jag lagade chili. Det gillar vi båda. Nu har Matte slutat för dagen och han är ledig nu fram till fredag. Man kan säga att ordningen är återställd, då han kom hit och åt. Gillar jag!
 
Det blåser ute. Bra för att hålla myggen borta. Det gillas!
 
I går ringde en yngling i ca 25 årsåldern på min dörr. Han ville se mina elräkningar. Han trodde jag hade betalat för mycket för elen. Jag tror han var en bluff som kom på en lördag och ville kolla min elförbrukning. Han blev jättesur när jag inte ville släppa in honom. Men jag blev surare, så jag stängde dörren och låste. Hit ska dom inte komma och tro att dom har nåt att hämta. Gillas inte!
 
Jag har dammsugit och diskat. Har också vilat en stund med min bok. Betyder att jag har läst en stund och sen somnat. Nu ska jag sätta på TV:n och kolla vad som visas där. Kan gillas!
 
Gillar att Jocke och Oscar är i Jönköping nu. Det är nåt som HV anordnar för ungdomsishockeyn. Kul för Oscar som lever för hockeyn.
 
                              Hej då för idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0