Drömbilen

 
Efter en kulen morgon ska vi kanske få se en aning sol idag och det kan bli upp emot 16 grader. Men dom lovar ingenting bestämt. Mina tår värker mer än vanligt. Men det kan bero på vädret. Får se om Alec kommer idag.
 
Nu ska ni få höra vilken som är min drömbil alla tider. Det är en Morgan. Men jag har aldrig haft råd att skaffa mig en sån. Man ser eller såg inte så många sådana bilar i Sverige förr. Och nu ser jag aldrig en sån bil.
 
Tala om skönhet. Om jag vann en massa pengar skulle jag köpa denna bil. Men jag hade en annan skönhet på sjuttiotalet. En MGB -67. En gul skönhet med svart top hat, som bara var min. Jag har kort på den bilen men saknar skrivare. Därför lånar jag bilden på en röd liknande.
 
Min sista resa med MG:n gjorde jag till Stockholm sommaren -79. Hälsade på min vän Mary en vecka, innan jag åkte till Örebro och mina föräldrar. Då kom min sambo med mina två pojkar resande med tåget och för att ta mig hem igen med man och barn, var jag tvungen byta bort min MG mot en Citroén. MG:n var ju tvåsitsig.  Det var den drömbilen det. Jag har haft många roliga bilar och många skrotbilar också. Men ingen Morgan.
 
Nu tar jag och kliver in i duschen och sen har jag inga planer på vad jag ska göra. Kollar lite friidrott på eftermiddagen. Ha det bra mina vänner. Hej då!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0