Att bara vara

Det regnar! Johanna-dagen är det och fruntimmersveckan lovar regn. Hans Rosenfeldt leder "Ring så spelar vi" och snart kryssar jag bland melodierna.

Matte åt middag här igår. Nötstek, gräddsås, potatis samt sallad. På kvällen slöade jag framför TV:n. Inget roligt hände direkt. Kan drömma mig tillbaka till ett mer händelserikt liv. Men nu har jag inget jag längtar efter. Tycker om att bara vara.
 
Får se om det blir nån promenad idag. Om nu det slutar regna. Inte för att jag är rädd för vatten utan för att det blir så kallt i regnet. Mina tår värker som bara den. Man borde få mägndrabatt på Panodil. Jag konsumerar ett antal varje dag, numera. Bra så länge dom hjälper. Jag har starkare tabletter men får vänta med dom.
 
I matväg blir det inte så mycket att laga idag. Kanske jag steker en chorizo. En slappardag som vanligt för mig i min ensamhet. En engelsk serie på tvåan klockan 17.30. Första delen idag. Kan vara bra, sen har jag en bra bok. En alldeles vanlig lördag för mig. Några jordgubbar har jag kvar i kylen och dom smäller jag i mig snart. Nu önskar jag er en bra lördag. Solen kommer nog tillbaka. Hej då!
 
                                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0