Trettondagsafton

Idag är det -6 grader och ni skulle se hur vackert den vita snön bäddar in Hagelvägen denna trettondagsafton. Jag har haft sovmorgon till nio, och skönt var det. Efter besöket på Ica Maxi igår eftermiddag, for Matte hem till sitt. Nu är han helgledig.

Och jag ska snart inviga min nya dammsugare. Det ska bli riktigt roligt för en gångs skull, att dammsuga. Utan att bli hörselskadad.

En behändig dammsugare som jag kan tacka Jocke och hans familj för. Dom gjorde det möjligt för mig att köpa denna. I alla fall grundplåten för köpet. Jag skulle egentligen köpa en Volta, men den var slut på lager, så det blev en Siemens. Visserligen var den dyrare, men jag orkar inte vänta tills Voltan kommer hem. Jag är i alla fall nöjd.

Ska jag se Tour de ski idag, eller inte? Börjar bli less att se hur svenskarna faller igenom. Undrar vad som hänt med dom. Kan ju inte vara så kul för dom heller. Och ikväll då? Är det nån idé att sätta på TV-n egentligen. Buskis från Fredriksdalsteatern är inget för mig. Orkar inte ens le åt det. Möjligtsvis kan jag se "Brottsplats Edinburgh" klockan 22. Jag vet att denna helg inte brukar vara så kul att se på TV. Ser fram emot måndag, då allt blir som vanligt igen med Emmerdale.

Isabel och Alec ska komma på middag idag och Alec ska vara här imorgon då Isabel jobbar. Det är ju inget fritids öppet en trettondag. Det blir ju en långhelg för många jobbare nu. Tror att de flesta uppskattar detta. Men alla affärsanställda jobbar väl som vanligt.

Nu ska jag dammsuga och sen ta en dusch, innan jag sätter på min TV för att ha lite sällskap. Ikväll kommer SAIK till Luleå för att möta Lulehockey. Håller bägge tummarna för mitt SAIK. Lule ska ju krossa oss, men det kan jag väl inte tro. Heja SAIK!!!!!!! Och inatt spelar småkronorna final i Kanada i JVM. Håller en tumme på dom då!

Ha nu en bra dag, från mig till er. Hej då!


Kommentarer
Postat av: Åsa

Inte dumt med en ny dammsugare, det mest nödvändiga i hemmet anser jag, jag kan föreställa mig att det är såååfint med all snö, vi har faktiskt fått lite vitt på marken här under dagen så det lyser upp i vintermörkret. ja det är skönt med en tredagarsledighet då Nyåret inte gav någon extra ledig dag, jag ska nog också se på deckaren ikväll om jag orkar hålla mig vaken det vill säga, är ju kvällstrött av mig. Vill önska en trevlig trettondagsjul!

2012-01-05 @ 16:54:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0