God morgon

Idag känns det kallt ute och det är -15 grader också. Sista dagen i januari. Och vi vet, av gammal vana, att februari är en kallmånad som väntar. Har druckit en kopp kaffe med en mjukkakemacka med skinka och tomat på. Har funderat på den dära LCHF dieten (eller vad den heter). Men jag kommer i så fall att sakna morgonmackan. Då ska man äta ägg och bacon på morgonen. Vet inte om jag klarar av det. Skulle sakna Leksandsknäcke. Så är det! Och jag som inte tycker jag har ätit mat, om jag inte får potatis. Hur skulle detta gå? Man får ju äta grönsaker och frukt. Ja i alla fall grönsaker som växer ovan jord. Inga rotsaker alltså. I alla fall måste jag först tömma lagren som jag har hemma innan jag börjar. Här kastas inget.

Jag har en murgröna i vardagsrumsfönstret som håller på att dö. Tror att det är för mörkt där den står. Blir att placera en konstgjord växt där kanske. Kanske det är ljusare i köksfönstret. Får se om jag kan rädda den stackars blomman. Drömmer redan om vilka växter jag ska ha på uteplatsen i sommar. Pelargoner bland annat. Kanske vita eller rosa.

Ikväll ser jag "Mot alla odds" på ettan klockan 20. Kanske jag sen fortsätter se på ettan, "Veckans brott". Får se vad mer sevärt visas. Jag binder inte upp nånting än. Men innan dess klockan 18 på tvåan, ser jag "Vandrar med björnar". Älskar dessa djurprogram.

Önskar er en fin dag och skickar en kram till er. Från en med onda fötter. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0