Mot alla odds

Nu är vi inne i SM-veckan då många tävlingar anordnas. Tror inte att vi får se på TV om detta förrän kanske i helgen. -12 grader här på Hagelvägen. Idag ska jag njuta av dagen. Igår dammsög jag och dammade så jag behöver inte göra så mycket. Har tagit fram kycklinglår som jag snart ska sätta i ugnen. Till det en sallad eller ris med grönsaker. Brukar koka ris och blanda ner ärter, paprika och ananas. Riktigt gott!

Matte kommer vid 17 då han slutar jobbet. Han blir nog här över natten. Har för mig att han börjar om igen vid fyratiden i natt. Skönt för honom att kunna sova här. Blir mer vilsamt. Annars måste han upp så tidigt för att resa in till Luleå.

Tänk vad livat det blev för att Rolf Göran Bengtsson fick Jerringpriset. Igår kväll handlade Kvällsöppet om detta. Det finns dom som tycker att det är orättvis att inte Alshammar, Sedin eller Hellner fick det. Och att han bara fick det för att en massa småflickor röstade. Precis som om det inte skulle gillas då. Säkert är det bara en massa gubbar som tycker det. Jag tycker det var bra att ridsporten fick uppskattning! Bra så!

Nu ska jag leta fram ett recept på semlor så jag vet vad Matte ska handla till detta. Har för mig att jag har ett med kesella, som gör att dom blir så goda. Sen ska jag duscha innan Emmerdale börjar. Glöm inte se på ettan ikväll klockan 20. Då är det "Mot alla odds". Ha det bra och hej då!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0