Ingen ork

Ja än är det inte slut på julen. Vi har ju trettondagen kvar, men sen är det blåvardag igen. Ser nästan fram emot det. Ska jag säga som inte jobbar. Tror alla jobbande människor uppskattar ledigheten.

Igår åt jag inte så mycket. Två rostade mackor, en omelett samt en apelsin. Min mage ville inte ha mer. Idag har jag startat med två rostade bröd och är proppmätt. Det blir nog dåligt med mat idag också. Känner mig inte så kry.

Blir nog inte mycket nyttigt för mig att göra idag. Och inget Emmerdale på TV. Tour de ski har vilodag också. Kanske jag också har vilodag hela dagen.

Ikväll kl 18 ser jag en film "Den sanna Enid Blyton". Den slutar 19.25 och efter det vet jag inte vad jag ser. Har inget på lut.

Läste i AB att en kvinna i Karlstad skulle springa ikapp bussen, halkade och ramlade in under bussen och omkom. I Piteå krockade två ungdomar med ett träd och en omkom. En man brann inne i Boden när ett hyreshus brann. Det är bara ett par axplock om vad som händer.

Jag ska nu diska gårdagens disk och senare ska jag gå med ett lass sopor om orken räcker till. Det har varit dåligt med ork de senaste dagarna. Hoppas jag piggnar till.

Jasså, det är upptaget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0