Tjugondedag jul

Isabels födelsedag idag! Tänk att det har gått tjugosju år sen. Det är inte klokt. Matte skulle ha julgransplundring den dagen och han blev smått irriterad, när jag väckte honom och sa att det inte blev nån plundring, för att jag skulle åka till BB. Han hade på förslag att jag skulle åka nån annan dag istället. Nu blev det BB i alla fall och lillgumman föddes 10.27. En glädjens dag för mig.

Då hon föddes var det på en söndag och i år är det en fredag. Fredagen den trettonde. Men det kan väl inte vara en olycksdag. Det måste vara en turdag.

Just nu -4 grader och molnigt. Kylen är fylld igen. Matte for hem igår och nu är han ledig till söndag. Ikväll ser jag nog "På spåret" och kanske nåt annat. Men innan dess ska jag kanske stöka lite och ta bort julen, tror jag i alla fall. Har ju en del grejer som jag behöver hjälp att få bort, bl a stjärnan. Får ta det när nån kommer hit och jag kommer ihåg. Om en timme ser jag Emmerdale.

Ska nu in på Tradera och kolla om en bok. Ha en bra fredag nu mina vänner. Tänk på att nu är vi i mitten på januari och våren nalkas med små steg. SAIK vann över Linköping igår. Yes!!
Hej då för idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0