Mera snö

Hi och hej vad det snöar ute. Det skulle ju bli varmare, idag men ännu är det -24 grader. Blir inte klok på detta väder. Brukar det snöa när det är så här kallt? Tydligen. Har suttit i telefonkö nästan en timme för att säga upp eller ångra ett abonemang. Kan inte förstå varför det ska bli sån väntan när man ringer. Kan dom inte anställa fler som svarar. Det finns ju så många arbetslösa, som kunde göra folk glada när dom ringer och slipper vänta.

Ringde också VC för att få en tid för provtagning. Jag har fått en tid till reumatologen den 14/2 (alla hjärtans dag) och då vill dom att jag tar prover till det. Allt för att det ska ta så lite tid som möjligt, när jag kommer till reumatologen.

Hade Alec till två igår. Var meningen att han skulle komma tillbaka, tillsammans med sin mamma och äta middag. Jag gjorde köttfärssås och spagetti, men ingen kom och åt. Mer än jag. Så nu är köttfärssåsen i frysen och får vänta där tills nån blir hungrig.

Får se vilken dag hantverkarn kommer och lagar hålet i parketten. Jag blev förvarnad i fredags, att nån skulle komma någon dag. Skönt!

Har inget ut och göra idag så jag håller mig inne. Längtar inte ut heller. Nyss ringde VC för att ge mig en tid. När jag skulle svara stötte jag tårna på den onda högerfoten. Jag rabblade några eder innan jag kunde svara. Hopplösa jag som är så innibombens snubblig (nya ord till SAOL).

Nu in i duschen och sen Emmerdale, om det nu inte är skidskytte som tar upp Emmerdaletiden. Ha det bra mina vänner och andra med. Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0