En gång för länge sen

Tänk er att min mamma cyklade till Akademiska (Uppsala) i -33 gader, när jag skulle födas. Min pappa var inkallad till beredskap. Det var ju krig runt om i Europa. Nu gick cykelturen bra och jag kom till världen. Det var inga veklingar till kvinnor på den tiden. En och annan fanns väl, men det var mest starka kvinnor. Min mamma var en sån kvinna.

Vad göra idag då. Jag löser väl melodikrysset förstås. Annars blir det väl lugnt. Vinterstudion visar bara alpint idag. Jag sätter väl på TV och kollar lite. Jag har en bok som jag köpte på bokrean. Andrew Taylors "Nattvandraren". Jag började läsa  den igår. Ute är det -5 grader så kanske jag tar en promenad med soporna. Måste göra det när det är ljust ifall jag ramlar i backen. Lättare att få hjälp om man syns.

Igår såg jag "The voice" på fyran, i brist på bröd. Tråkigt program i mitt tycke. Jag tror inte jag ser det nån mer gång. Ikväll ser jag nog "Kommissarie Banks" på ettan om jag orkar hålla mig vaken till 21.30. Efterlyser en skön stol eller fåtölj att sitta i när jag ser TV. Den jag har nu är inte skön mer än en stund.

Får se om nåt av mina barn hör av sig idag (mer än på FB). Tulpanerna får jag ge mig själv i tanken. Ha nu en bra dag och njut av livet. Hej då!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Förstår av dina ord att du fyller år idag, skickar massor av GRATTIS-hälsningar här från Hälsingland, ja tänk att det var 33 grader i Uppsala i slutet på februari och var din far inne på beredskap måste det ha varit på 40-talet, jag har hört att det var kalla vintrar då, nu är det flera plusgrader istället. Det kanske blir ett besök i uppsala nästa helg för oss, få se vad vilket väder de utlovar först, inte kul att åka på E4 an i snöväder eller halka. Hoppas du får en fin dag.

2012-02-25 @ 12:04:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0