Färdtjänst och besiktning

Idag är det ganska kallt men det ska visst bli varmare. Jag anar solen. Igår blev det en solig dag och kanske det  blir soligt idag också. Och sol, skulle den otrevliga kvinna som satt i växeln hos färdtjänst igår, behöva vara i. Och när jag poängterade att hon var otrevlig, startade hon en munhuggning med mig. Hade ja varit i närheten av henne då, hade jag nog gett henne en smäll. Men tur var att det var luft emellan oss. Det gör ju att man drar sig för att ringa till färdtjänst. Inte nog med att man får vänta och vänta på dessa bilar, man ska också bli utskälld i växeln.

Idag har Mattias namnsdag. Han skulle väl komma hit idag en sväng, när han jobbar. Ska slå in Tovas födelsedagspresenter idag. Ifall dom kommer hit nåt i helgen, så ger jag henne dom.

Roligt att läsa på FB idag om alla synpunkter folk har i och med Victorias nedkomst igår. Från alla glada gratulationer till alla missundsamma reaktioner. Till missundsamhet är väl att "jag har inte lust att försörja nån mer prinsessa". Kommer säkert från nån nolltaxerare, som inte betalar skatt. Själv skiter jag helt i kungahuset och vad dom gör eller inte. Dom är väl som alla andra människor, med fel och brister.



En annan kommentar på FB var om bilbesiktning. Kom då ihåg för ett antal år sen, då jag jobbade på Göta Källare. Jag och min kompis Christina skulle båda besikta våra bilar. Christina hade tid klockan 10 och jag klockan 14. När jag kom till jobbet var Christina uppklädd, med snygg kjol och högklackade pumps. När jag frågade varför hon var så fin, sa hon att hon skulle ju besikta bilen. Själv hade jag bara jeans och T-shirt. Hur gick det då med denna bilprovning, kan man undra. Ja, denna snygga brutta fick ombesiktning och jag fick igenom min bil utan anmärkning. Jag kan ju säga, att min vän inte var på så bra humör den dagen.

Ha det nu så bra mina vänner och hej då!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0