Anar solen

Ja så var det fredag igen och det är -5 grader här, just nu. Får se hur det blir med vädret idag. I går var det nästan snöstorm på eftermiddagen. For ju till Ica Maxi vid tvåtiden igår. När jag skulle hem fick jag vänta från 15.10 till 16.50 på färdtjänstbilen. Jag höll på att somna vid utgången, sittande på en träbänk. Det är nog meningen att jag ska dö väntandes. I alla fall får man alltid vänta på denna färdtjänst här i Luleå. Jag var så glad när jag kom hem i alla fall. Man kan säga att jag var trött sen på kvällen, för jag la mig och somnade före tio.

Idag händer väl inget särskilt. Alec kommer vid fem och ska vara här en stund medan Isabel gör några ärenden. Får väl göra honom lite mat då. Ikväll ser jag väl "På spåret" och kanske en film på ettan. Jag tror det är skidtävling på  eftermiddagen. Ser kanske det också.



Jag tror jag anar solen nu. Blir det en solig dag, ska jag gå en promenad. Skulle vara skönt, helst om det inte är så kallt. Med mina nya vantar blir det bra. Jag får höra av mig i morgon igen. Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0