Jag längtar

-8 grader nu och det ser ut att bli molnigt idag. I alla fall om man ser ut över Hagelvägen i Luleå. Har nyss ringt och bokat taxi till Sunderbyn i morgon. Jag ska ju äntligen få komma till reumatologen och träffa min läkare. Det var ju ett tag sen jag var dit. Min läkare har hunnit få barn och vara mammaledig sens sist vi sågs. Men i morgon händer det. Tur att jag har Gevaliakaffe hemma.

Ifall det händer!

Har läst både PT och AB på morgonen. Älvsbypolitiker ska få läsplattor för att spara in pappersarbetet, kan man läsa i PT. Det är väl det enda i närheten av skvaller man kan komma. Att politiker ska skvallra med varandra. I AB är det ju bara skvaller numera, men inget att nämna från min sida.

Får se vad jag gör idag. Ska börja med att se Emmerdale. Sen stickar jag väl färdigt vantarna, så att jag senare i veckan kan gå ut och promenera utan attt frysa om händerna. Nästan så jag längtar, helst om vädret blir som igår. Sol och inte så kallt. Men det händer inte förrän tidigast onsdag. I morgon går hela dagen åt till förberedelse och besök på Sunderby sjukhus.

Jag längtar till tiden då man kan öppna dörren mot uteplatsen och släppa in vårluften. Då småfåglarna sjunger på morgonen och påminner om hur härligt livet är. Då man kan ta sin kaffekopp med sig ut, och sitta i solen och njuta. Det är grejer det. Och det bästa av allt, är att det inte kostar nåt. Så njut mina vänner!

Nu ska jag kolla i kylen vad jag har att äta till lunch. Till middag tar jag fram en bit lax som jag steker tillsammans med tomater. Men till lunch vet jag ej hur det blir.

Ha en bra dag och hej då!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0