Ska kylan komma nu

Idag är det -8 grader. Ska det nu smälla till och bli kallt till jul, då vi ska ut med bilen. Visserligen bara till Tväråsel men det är ju ändå ca 9 mil dit och bilen är väl inte den nyaste modellen. Ja vi får väl se hur det blir. Det brukar ju vara smällkallt vid jul. (Småkallt=25-30 grader).
 
Igår var jag till Ica Maxi och träffade Isabel och Alec där, som uppgjort. Det är inte klokt vad jag handlade. När jag hade dragit en rabattcheck blev summan jag skulle betala 2500,- lite drygt. Mest bara mat om jag undantar några chokladaskar, en teburk och en pocketbok. Ja, ja det är bara att betala och se glad ut.Tur att jag har mindre med räkningar denna månad.  Men det blir ändå att snåla resten av månaden tills nästa lön.
 
Har nyss duschat. Det blev så att jag sov till 8,30 efter en orolig natt med värk. Har också druckit kaffe och ätit en halv macka. Har ingen matlust direkt. Matte ska komma idag och till middag ska vi äta tacos. Han ska ju till Sunderbyn imorgon på kontroll.
 
Jag har stickat halva halsduken nu. Hade tänkt köpa nåt nytt garn igår men hittade inget jag ville ha. Var väl inte på garnhumör. Nu ska jag dra mig mot TV:n så att jag är bänkad när Emmerdale börjar. Ha en fin dag så hör jag av mig imorgon, tvättdagen. Hej då!
 
                                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0