Mera snö

Hua vad det har snöat och än verkar det inte vara klart med snövädret. Men ingen kyla kan man säga att det är, bara -3 grader. Igår kväll sent ( ca elvatiden) såg jag ut genom fönstret och vad fick jag se, en ung kvinna som bor på tian är ute med sitt barn, ca 1 år gammal. Bara det är ju uppseende verkande. Men inte nog med det. Barnet hade bara en t-shirt och kalasbyxor på sig och kvinnan ett boxarlinne. Vet inte ens om detta barn hade skor på sig. Det såg inte ut så. Kvinnan rökte och lät barnet snubbla omkring i snön. Det är samma donna som cyklade omkring med en sovande baby på pakethållaren utan hjälm. Jag säger som alla andra, att jag vill inte lägga mig i, men nog kliar det i fingrarna eller tungan att säga ett sanningens ord till denna donna.
 
Så var jag då till doktorn igår. Han mätte trycket i mina fötter och det var då bra. Fick ett recept på värktabletter. Man får inte mer än 50 tabletter,  pga att de är så starka. Tog en när jag la mig i tron att jag skulle få sova. Men efter en timme var jag tvungen att ta en till och ändå sov jag dåligt. Steg upp före sex då det gjorde för ont. Ska ju till tvättstugan klockan tio, så det är det samma med sömnen. Om jag nu tar mig fram med rullatorn  i snön.
 
Fortsätter med stickningen och sockorna blir snart klara. Ikväll ser jag väl "På spåret" och kanske jag lyssnar på Karlavagnen när det är. Kanske jag städar lite om jag nu inte skjuter upp det till i morgon. I alla fall ska jag bädda rent i sängen. Ja det var väl allt för idag. Ha en bra fredag och hej då!
 
  
                                        Pappa och barn för några år sen. Tova och Jocke.

Kommentarer
Postat av: Tova Hedblad

Haha det var ett tag sedan! Saknar dig bästa farmor♥

2012-12-16 @ 15:45:05
URL: http://tovahedblad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0