Första advent

Efter mitt misslyckande då jag steg upp klockan två i natt så gick jag och la mig igen klockan sex. Eftersom jag tagit vätskedrivande tabletter fick jag vänta till dess innan jag kunde lägga mig och sova. Sov gott till elvatiden och sen har jag fikat, stickat och nu känns det som om jag skulle kunna sova lite till. Och man gör ju som man vill, eller hur?
 
Alec var här igår medan Isabel var på jobbet. Sen åt vi pizza ihop då hon kom hit. Blev sen TV och "Lewis". Sen i natt såg jag SVT play och "Downton Abbey" och "Så mycket bättre" på TV4 play. Ikväll vet jag inte vad det blir att se. Håller på att sticka en hundtröja igen av restgarner.
 
Räkningarna är betalda i veckan så nu känns det bra att bara vara. Längdskidor visas på fyran och jag nobbar det. Ettan kör med skidskytte och det känns också som om det kvittar med dom tävlingarna. Tar nog min bok och lägger mig i sängen och njuter.
 
Vad ska jag laga för mat idag? Hade jag något gott bröd skulle jag göra en soppa. Men jag tror jag steker bacon tillsammans med vitkål eller kanske det blir kalvsylta och rödbetor med leksandsbröd till. Det ger sig nog men först en vilopaus.
 
Ute är det -10 grader och en centimeter snö. Precis lagom så att det blir lite ljusare. Ska inte ut man kryper ner under filten. Ha nu en bra första advent och glöm inte att blåsa ut ljuset. Hej då!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0