12/12/12

Idag är det inte så kallt, bara -5 här. Är trött och vill egentligen sova men det vill inte mina tår att jag ska göra. Bara att häva sig upp. Har varit in på FB men börjar bli ganska less på allt resonemang om pepparkakor, chokladbollar osv. Nu var det nån som har dragit in herr Gårman i skiten. Kan nu inte detta vara utrett en gång för alla. Är det bara jag som har såna vänner som ska skriva om rasism eller inte. Ge er!!!!!!!
 
Nu är köttbullarna i frysen och det var tur att jag gjorde dom stora för dom krympte ganska mycket i långpannan. Undrar vad det är i köttfärsen nu för tiden. Kanske fett och vatten. I alla fall är den inte billig, köttfärsen alltså.
 
Idag har jag bara tänkt lata mig. Sticka lite blir det väl.  Jag började ju med Isabels sockor igår. Var uppe till framåt ettiden i natt för att se Dox på ettan. Om jag inte visste det förut så kan jag bara konstatera att USA är ett konstigt land. Dom sätter tre oskyldiga killar i fängelse och låter dom sitta där i arton år och släpper ut dom om dom erkänner. Samtidigt låter dom den skyldige gå fri. Fastän han mördat tre små pojkar. Helt knäppt! Det är annat det, än att tjafsa om pepparkakor.
                                                 
Hoppas nu att ni får en bra dag och att inte datumet gör så att jorden går under som en del säger. Inget nytt under solen. Hej då!
 
                                               
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0