Skvaller och drömmar

Det verkar bli en lika härlig dag som igår. Jag ska tvätta klockan 13 och så måste jag få hem lite mat, för nu är det tomt i kylen och även i frysen är det snart tomt. Kanske jag ber Isabel om att få lite av hennes dyrbara tid. Till att handla menar jag.
 
Nu skvallertime. Jag såg inte allsången i tisdags, men läste i AB att Anja P och hennes flckväns bebis var på plats. Alltså en nästan nyfödd bebis i detta oljud, utan hörselkåpor. Har föräldrarna inget ansvar för sitt barn.
Verkar inte så.
 
Och vem ska städa efter olyckan i Kebnekaise med det norska Herculesplanet? Ingen vill bekosta detta. Sen är det stridigheter om Lasse Brandebys arv. Folk förnekar sig inte.
 
Nu tillverkligheter. Fick besked om min skiktröntgen och det var possitivt. Inga tumörer och inga förstorade lymfkörtlar. Jippi! Men- reseersättningen var knal- 70 kronor  för en resa på 16 mil. Landstinget är ju så fattiga. Dom måste ha mindre om pengar än mig. Men nog kan dom skicka patienter runt hela norrbotten för att dom ska bli undersökta. Sista gången för mig i alla fall. Jag bor ju nära ett storsjukhus. So What!
 
Nu vet jag att Ikea har ett avlastningsbord till salu för 390 kronor. Jag vill ha ett sånt. Det finns även i blått. Om nu nån ska till Ikea och har plats, så får dom gärna köpa ett. Jag skickar pengar. Sen har dom en fåtölj och en soffa som jag vill ha. Passar in i mitt hem. Så nu är det bara att vänta på storvinsten.
 
Nu återvänder jag till verkligheten och duschen och stickningen. Få se om Matte dyker upp idag. Ha en bra sommardag och hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0