Och OS fortsätter

Ingen framgång i OS igår. Ja om man inte tänker på roddaren Lassi Karonen, som gick till final senare i veckan. Nog kan man väl hoppas på ett brons där. Men cyklingen blev blahaj och även damernas handboll. I simning var det samma. Börjar tro att OS är det som avskräcker dom tävlande. Ungefär som så här " nu när vi är i OS måste vi prestera" och så blir det bara motsatt värkan. Idag ska gamlingen Frölander in i bassängen, får se hur det blir då.  I morgon börjar friidrotten, min favorit.
 
Solen lyser än så länge. Matte sover efter att ha jobbat i natt. Isabel ska komma och ta hand om mina fötter, eller tår. Igår var det knappt att jag tog mig fram och tillbaka till tvättstugan. På grund av värk i tårna. Och när jag skulle tömma maskinerna fick jag gå en extra gång och hämta nyckeln som jag hade glömt. Typiskt! Idag ska jag ingenstans. Får be Isabel att handla åt mig det jag behöver.
 
Igår la jag ut mat åt igelkottarna. Men såg sen att det var skatan som åt upp den. Ja, ja den ska väl också äta. Läste i PT att det är mycket igelkottar nu. Undrar var det beror på. Ett tag höll dom ju på att försvinna.
 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen bara mysa tills Matte vaknar. Ha det bra mina vänner. Hej då!
 
                                Min favorit för torr hals!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0