Nu startar det verkliga OS

Då fick vi en silvermedalj igår. I skytte (lerduve) genom Håkan Dahlby. Strongt tyckte Matte, Isabel, Alec och jag som satt i TV-soffan och följde det hela. Alec tyckte att den röda (ryssen) skulle skjuta sig i foten. Nu behövdes inte det för vi fick medalj ändå. Guldet togs av en britt, Peter Robert Russel Wilson. Måste man ha tre förnamn. Han heter det, men kallas PRR. Hm! Tänk er när han var liten och mamma ropade på honom. Kom in och ät Peter Robert Russel!!!!!!! Det var då dom förkortade till PRR?
 
Idag börjar friidrotten. Jippi! Moa Hjelmer bl a ska springa. Sen ror Lassi K final. Hoppas på medalj där. Inte omöjligt.
 
Matte sover på soffan efter en jobbnatt. Det är ju Lulekalaset, så det festas väl mycket, så folk behöver taxi.
 
För att återgå till gårdagen så satt jag i fotbad och sen skötte min snälla dotter om mina onda tår. Så skönt! Hon är bättre än fotvårdaren på Björkskatan. Sen var hon också på Coop och handlade det jag behövde.
 
Idag blir det korv stroganoff och ris för Matte och jag byter ut riset mot tomater. Hoppar (hm) nu in i duschen så att jag är klar då OS startar. Ha det bra mina vänner. Hej då!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0