Kylig morgon

Kyligt nu på morgonen och solen är försvunnen. Hösten närmar sig. Det blev ingen shopping för mig igår. Mina tår ville inte ha skor på sig. Får se om det går bättre idag. Behöver fylla upp min tomma frys. Såg just att Matte har varit in med sin väska, vilket betyder att ha ska kinesa här.
 
Igår ringde både Jocke (från Malmö) och Pernilla. Det är så skönt när dom hör av sig. Isabel och Alec kom också hit, på en snabbis innan dom skulle hem och sova. Sen såg jag "Lilyhammer" och struntade i Dallas. Fyran har ju nu också "Robinson" som dom visar nu. Tror jag struntar i det. Har man sett en säsong, så har man sett alla. Det är väl så också att man ändrar tycke och smak med åren.  Glad är jag för att Emmerdale startat om.
 
Ser på mina naglar att jag måste ansa dom och även lacka dom. Skulle också behöva en klippning. Kanske jag ska försöka mig på det. Jag har ju kunnat förut. Igår gjorde jag också klart för att räkningarna kan betalas, den dag dom förfaller. Sen ser man ju hur mycket man har kvar att röra sig med.
 
Får se vad det blir ikväll att se på TV. Har ingen aning. Tror det är en dokumentär på tvåan om en handikappad simmare. Dom kanske visar den för att OS för handikappade startar snart. Tyvärr visar inte TV så mycket från det. Bara 20 minuter per dag. Jag tycker att dom skulle visa mer.
 
                                               Idag börjar björnjakten. Så nu får nalle passa sig för de skjutglada jägarna. Nästan alla jägare vill fälla bamse. Och det ska visst finnas mycket björn i norrbotten. Sen när det är första måndagen i september, blir Hälge det jagade bytet. Ni förstår väl att jag menar älgjakten. Så ni inte tror jag vill ta livet av en karl.
 
Slut för idag mina vänner! Hej då!
 
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Jag slängde ett öga på Dallas men konstaterade rätt snabbt att det får vila i frid, det kan aldrig bli som det var förr på den gamla goda tiden och som du skriver så ändrar man tycke och smak. Här i Hälsingland har jag fått höst-vibbar, det luktar höst ute och det börjar skymma allt tidigare på kvällarna, ja vart tog denna så kallade sommar vägen, det kan man fundera på. Hejdå och ha det bra

2012-08-21 @ 20:43:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0