Påskdagen

Nu är jag igång igen, efter en vecka på Sunderby sjukhus. En händelserik vecka kan jag säga. Började med en förskräcklig hosta och med svårighet att andas. Går nu på en cortison- och nån sorts antibiotikakur. Kan i alla fall känna att det är skönt att vara hemma trots att jag blivit väl omhändertagen på lungan. Sista dagarna var jobbiga med en rumskompis som var stökig på nätterna. Hon hade nog mest jobbigt själv. La mig vid tiotiden och har nu stigit upp, gjort kaffe och rostat bröd. Frukost!

Igår kväll beställde jag två tekoppar och en kanna från Oscar Clothilde. Längtade efter den engelska stilen med kopp och fat. Koppen heter St. James och passar mig perfekt. Kostar 89 kronor styck. Kannan heter Krusbär och jag ska ha den som vas eller vattenkanna. Gammal stil på denna kanna, kostar 99 kronor.
Minns att mormor hade en sån kanna som hon hade mjölk i. Grejorna kostade 277 kronor och skickas frakfritt inom landet. Blir nog mer att shoppa från detta ställe.

SAIK är i SM final nu. På tisdag startar den verkliga finalen. Mot Brynäs blir det. Kul med matcher mot Brynäs som spelar en rolig hockey.

När jag kom hem igår fick jag börja med att byta i sängen och vädra ut ordentligt. Bort alla baciller och in ny luft. Annars blir det en lugn dag för mig. Har tagit fram entrecote som jag fixar till middag med en sallad.

Ska boka en klippning hos Isabel så snart som möjligt. Hon har jobbarhelg  nu så det blir inte i helgen.

Ha en skön söndag mina vänner. Hej då!

Kommentarer
Postat av: Anne Rönnbäck

Krya på dig ,,, Hoppas annars att Påsken varit bra själv är vi i Lomträsk, skönt är det.

ha det bra många kramar från mig och min familj.

2012-04-08 @ 08:40:55
Postat av: Åsa

Oj, blev det så allvarligt, skönt att du är hemma och mår bättre. Så fina tekoppar du beställt, det är så vackert med rosen-mönster. Önskar dig en fin fortsättning på påskhelgen

2012-04-08 @ 14:35:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0