Händer

Efter en god natts sömn, stapplar jag fram över ett grusigt golv till köket. Det tar ett tag innan min kropp vänjer sig, med att vara vaken. Lyckas verkligt bra med kaffet idag. Limpa med kräftost på. Morgonmedicinintag. Och sen kan dagen börja!

Två grader och moln! Jag som drömde att jag var på en solpromenad. Tji fick jag, när jag drog upp persiennerna. Blir en till läsardag. Läste ut boken igår. Och nu är jag faktiskt sugen på andra boken i Rothtriologin. Tror jag väntar med "Tusenskönor". Men efter Emmerdale tar jag nog fram dammsugaren för att få bort gruset, som nån har dragit in.

Till lunch idag steker jag en kryddkorv med tomater. Till middag en bit lax med sallad. Måste köpa mer broccoli för jag har slut broccoli och blomkål. Glömde köpa i fredags.

Tänkte nyss på vad som gör mig attrakterad av en människa. Jag tittar på händer. Gillar smala, seniga händer. Åtminstone på män. Feta, håriga fingrar gör mig illamående. När jag tänker tillbaka på männen i mitt liv, har dom alltid haft vackra händer. Det spelar ingen roll hur dom sett ut för övrigt. Händerna var viktigast. Fortfarande uppmärksammar jag folks händer. Konstigt va?

I veckan ska jag deklarera. Numer är det enkelt. Jag gör det på nätet som många andra. Tänk förr då man slet sitt hår, för att deklarera. Fast å andra sidan kunde man tjäna en extra slant, med att vara behjälplig med andras deklarationer. Och det var behövligt för mig i alla fall. Små barn som skulle mättas och kläs. Hujedanmig!

Ska det bli snö idag? Ser så ut när jag spanar bortåt vägen. Återstår att se, men ni ska ha det så bra i alla fall. Hej då!

Ungefär så här känner jag mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0