Söndagsvila

Ingen ljusning vad det gäller våren. Idag är det 4 grader och slaskigt. Solen kan jag inte ens ana. Som vanligt alltså.

Jag vet inte vad jag ska göra idag, mer än slappa. Lite läsning i Andrew Taylors roman. Köpte en pocket på Ica. Skriven av Kristina Ohlsson som har skrivit "Askungar" (som jag inte läst). Denna deckare heter "Tusenskönor". Hon har fått bra respons som deckarförfattare, och jag hoppas på en bra stund med henne.

Såg Lewis igår kväll under protest från mina sömniga ögon. Sen tittade Matte in en stund innan jag gick och la mig. Han jobbade natt stackarn. Måste vara hemst att sitta och köra en massa fyllisar hit och dit. Hua! Då har jag det bra, som får ligga och sova i min himmelska säng.

Har kvar pannbiff att äta idag, så jag slipper laga nån mat idag. Köpte annars en massa lax i portionsbitar i fredags. Det är så snabbt tinat och tillagat, så jag tycker att det är perfekt. Och nyttigt!

Vet inte vad jag ser på TV ikväll. Kanske inget. Nu har jag inget mer att skriva om. Mitt lilla hjärta, Alec, är sjuk igen. Stackarn frös och snörvlade igår. Tycker så synd om honom, den lille pysen. Hoppas han kryar på sig snart.

Hoppas ni har det bra. Jag har av mig i morgon. Hej då!

Klart att jag njuter på denna plats.


Kommentarer
Postat av: Åsa

Stackars Alec, inte kul att vara sjuk så mycket, hoppas det går över fort, här i Hälsingland har det snöat på vitsipporna men som vanligt ligger aprilsnön inte länge så det är redan på väg bort, tänk att det är Valborgshelg om en vecka, sköna maj är snart här!

2012-04-22 @ 18:36:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0