Grattis till guldet, Brynäs!

Idag startar vi här på Hagelvägen med -1 grad, men det ska bli varmare. Solen ska lysa upp, då och då.

Grattar Brynäs till SM-guldet i hockey. Måste vara skönt för Lulefansen, då SAIK bara blev silvermedaljörer. Men det kommer fler matcher och nästa säsong börjar vi om på nytt. Tycker det är kul med Johan Winblad på radio norrbotten som sjöng i radion innan slutspelet "SM guld, SM guld, SM guld". Han trodde det var klart redan då. Och på vilken plats kom Luleå? Jag vet att dom vann serien och fick en miljon för detta. Men dom förlorade mycket matchintekter. Skit detsamma! Nu kan dom göra sommarlov för hatet. Måste vara hemskt att vara så hatiska på ett lag, eller är det till sina s k vänner dom känner detta hat.

Igår kväll såg jag ett program om skönhetsoperationer på ettan. När jag växte upp var det inte så vanligt med såna operationer. Det var rika kvinnor i medelåldern och filmstjärnor i USA som sysslade med sånt. Nu är det unga kvinnor, som inte är så nöjda med sitt utseende. Det är botox, fettsugning, bröstförstoringar och jag vet inte vad. Nu har det fått så långt att man börjar ändra på sitt underliv också. Vet inte om man ska skratta eller gråta! Kan bara undra varför det blivit så. I tidningarna kan man läsa, att det finns så många barn som är fattiga. Samtidigt finns det artonåringar som har pengar till skönhetsoperationer. Och dessa operationer är dyra. Och jag skulle då inte vilja ha såna där läppar som en del sprutar sig till. Nästan hela ansiktet består av mun. Bläh!

Jag far till ICA Maxi idag för att handla lite. Ska kolla där om dom har flaskor till likör. Rätt vad det är så händer det! I kväll ska jag se en film "Mansfield Park" på åttan. Den börjar klockan 21. Annars är det läsning som gäller för mig nu. Och just nu är det duschen.

Ha en bra fredag hör ni! Hej då!

Solen ska titta fram idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0