Mera snö

-1 grad och snöväder. Det bara vräker ner. Vitt, vitt, vitt! Bara att hålla sig inomhus. Boken slutläst så jag kan inte läsa idag. Trist! Tur då att SAIK vann igår, fastän jag inte trodde på under. Pojkarna är så optimistiska och spelar på som bara den. Nog har dom lite tur också. Och otur, med bortdömda mål. Mål har dom svårt för att göra just nu. Men det blir ännu en match, denna gång i Gävle. Hur ska mitt gamla hjärta tåla detta.

Undrar om jag skulle kunna vinna på grannyran. Bara några miljoner, så att jag kan lämna detta snöland och dra söderut. Åtminstone hem till där jag kommer ifrån. Snälla!

Igår beställde jag nya gardiner till vardagsrummet samt kuddar till stolarna vid matbordet. Kuddarna var på rea för 29,50/st. Riktigt rosa med vita prickar. Kan det pigga upp mitt liv litegrann? Gardinerna är ljust grå med mönster nertill, som trädgrenar som kommer upp ur golvet. Snyggt! Isabel ska hjälpa mig vårstäda, om det nu blir vår nån gång. Men det blir när snön är borta och sopmaskinen har farit förbi här. Mina fönster är hemskt smutsiga. Dom var nog inte så rena när jag flyttade in, men nu är dom hemska.

I morgon eller på fredag ska jag fara och handla. Då ska jag kolla om nån bok också. Blir tokig om jag inte har nåt att läsa.

Matte har sovit här i natt och nu sitter han här och kollar på TV. Stackarn har sommardäck på bilen. Ni kan ju fatta hur det är i detta snöväder.

Ja det var några rader från mig. Ha en bra dag, så hör jag av mig i morgon. Hej då!

Jag kan hålla mig för skratt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0