Torsdag morgon

Idag 3 grader och fortfarande helmulet. Sitter här vid datorn med en ciabatta med rökt skinka och tomat på samt en mugg kaffe. Mina fotleder värker som bara den. Måste vara vädrets makter som spelar in. Har tagit sista antibiotikan nu och även dom sista cortisontabletterna. Men nog hostar jag ännu, men inte så allvarligt. Bara nu värmen kommer och snön far bort, så ska jag må bättre.

Igår kväll åt jag färska hallon som jag handlat på Ica Maxi. Mums smakade det, kan jag säga. Min handlingstur till Storheden gick bra, men nog glömde jag handla en del. Ja, det går ändå.

Isabel var här och fikade en stund på kvällen och sen kom Matte från sitt jobb. Skönt att ha några av mina barn hemma en stund. Det blir mer skratt och liv i lägenheten. Då trivs jag. Matte somnade så gott på min soffa och när jag steg upp var han redan på jobb.

Jag känns må så bra efter min påbörjade gallring på FB. Har också fått possitiv uppbackning av detsamma. Har inte tänkt gå in i evigheten missbelåten med mitt liv. Jag ser framåt i stället. Jag har så fina vänner och jag är glad för det.

Tur att det inte blev nån ny katastrof med tsunamin igår. Det räcker väl med hur det ser ut i världen med krig och elände. Och det som händer i Syrien nu, är hemskt. Kan inte omvärlden göra nånting?

Hoppas att ni, mina vänner, får ha det bra. Tänker på er! Hej då!

Mums!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0