Usch!

Vaknade upp till en mörk dag som snart blev blåsig med regnig. Ingen dag jag känner att jag vill göra nåt särskilt av. Funderar på att jag ska sluta ut att tvätta idag. Får se hur det är klockan ett. Vädret gör att jag får mer verk i lederna och då vill man inte kuta omkring och köra grejer på rullatorn. Tur att jag gick med soporna igår. Har tagit fram dammsugaren och dammsugit soffan och mattan framför den. Sen får vi se hur mycket mer det blir.

Råkade bläddra förbi Hollywoodfruarna igår. Vilka fjås dom är. Blir man sån där när man flyttar till LA eller är dom sådana från födseln? Stackars Gunilla P:s dotter som ska fara fram och visas upp. Man ser ju hur illa hon mår av det. Och denna Agnes Nicole vilket skräckexemplar till kvinna. Hua!! Från Piteå kommer en kvinna vid namn Åsa som ska vara en lyxhustru i USA. Idag var hon på norrbottensradion och  talade om sitt lyxliv. Vilken pest i mitt tycke.

Mitt älskade änglaspel har blåst ner idag. Ska ta in det och ha det inne över vintern. Till våren får änglarna spela igen. Snart blir det dusch och sen Emmerdale och kanske jag dammsuger färdigt sen. Hoppas vädret blir bättre så att jag tar mig till tvättstugan.

Får väl fortsätta med sockstickningen sen. Ha det så bra och se till att inte blåsa bort. Ha det och hej då!

                

                                


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0