Bara svammel

Jag vaknade klockan sju i morse och konstaterade att Matte redan farit på sitt jobb. Igår kväll såg vi en dansk film med Mikael Persbrandt, Hämnden. Så där var filmen, sevärd ändå.

 Nog var det tvunget komma en regnskur på kvällen och nu ser det ganska mörkt ut vad det gäller vädret. Ändå elva grader är det. Har ätit en fralla med sallad och kokt skinka på. Så nu är jag mätt i magen.

Inget nytt i AB och PT denna dag. Inget som jag har intresse av. AB kör ju som vanligt med skvaller. Typ "Nån gråter i Bonde söker fru" eller "Så gick hon ned halva sin vikt". För mig är detta skvaller ointressant.

På FB varnas det för virus. Tror det är virus mest hela tiden. Det finns folk som tycker det är roligt att förstöra för andra. Förstår inte varför.

Idag ska Isabel och jag på Kupan. Ska bli kul att se vad dom har där. Det får ni veta i morgon, om det fanns nåt i min smak. Isabel är ledig idag så det gäller att utnyttja detta. Nu skojade jag bara men det är väl lite sanning i det. Jag väntar fortfarande på trälådan jag beställde på nätet. Men det tar nog en vecka till innan den kommer. Då blir det att köpa två ljung till.       

Jag har inget intressant att berätta för er idag. Undrar varför jag överhuvud taget skriver alls. Måste vara min senilitet som spökar. Ska inte plåga er längre nu. Vi hörs i morgon så hej då!

                   

Kommentarer
Postat av: Åsa

Ja nu börjar det bli mer och mer höstlikt, mörkt redan klockan åtta på kvällen och mörkt på morgonen när väckarklockan ringer. Men därimellan kan det vara underbara höstdagar med klar luft och sol. Jag har inte "gjort vinter" ute än, ska putsa fönstren till helgen, det ska visst bli fint väder här i Hälsingland, sen ska väl även jag köpa lite ljung och sätta i blomlådorna tillsammans med tallris eller kanske enris, vad är finast?

2011-09-22 @ 17:54:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0