Ljung på plats

Det regnade ju igår fram till 14.30 då det blev fint väder. Tog färdtjänst till Coop Forum på Storheden. Handlade lite bland annat tre ljung för hundra kronor. Tycker inte det var länge sen man fick fem för hundra. Efter handlingen kaffe med ett wienerbröd på kaféet vid ingången. Gott kaffe och brödet var färskt. Däremot gillade jag inte servitrisens hostande. Bacillerna bara väntade på att landa hos mig.  Måste nog skaffa mig ett munskydd när jag ska besöka affärer. Har min lunginflammation i färskt minne. Har inte lust att bli sjuk igen.

Sen skulle jag beställa hemresa med färdtjänsten. Det ända som hände när jag ringde var att en röst svarade, "vi tar snart emot till samtal". Jag höll på att bryta ihop innan dom gjorde det. Det tog en timme och tio minuter innan jag kunde beställa hemfärd. Tur att jag hade laddat telefonen innan jag for. Jag såg mig gående från Storheden till Björkskatan. Jag hade väl inte varit hemma ännu. Men till slut var jag hemma och ljungen är på uteplatsen.

Jag tänkte på en sak när jag var på Coop. Dessa bautastora affärer är ingenting för mig. Blir bara jobbigt att gå runt med mina värkande leder. Kanske jag börjar handla på småaffärer. Blir det dyrare då?

Idag fortsätter jag sticka och blir nog klar med Rasmus sockor. Sen ville Isabel att jag skulle sticka ett par till Alec också. Så jag gör väl det. Lite regntungt är det idag och 10 grader. Kanske jag tar en promenad om det inte regnar.

I PT läste jag om Fingermanholmen i Pite skärgård som ska få fler båtplatser. Kul för båtfolket! Piteå är ju en riktig båtstad. Det är ju Luleå också men kanske Piteå är ett strå vassare. Såg också i PT att pensionärerna inte får nån skattesänkning nästa år som regeringen hade lovat. Blir jag förvånad? Knappast så.

Nu får jag ge mig för denna gång. Har väl annat att göra än att skvallra om mig själv. Sköt om er så hörs vi. Hej då!

                       


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0