Käringen börjar vara pigg igen

Ännu en ny morgon och jag känns mycket bättre efter min lunginflammation. Tog färdtjänst igår till Storheden (bara 35 kr kostar det) och ICA Maxi. Denna jätteaffär som jag smyger omkring i utan att hitta det jag ska ha. Inte är det som Ica Pärlan i Älvsbyn. Men jag hittade filten på direkten, en gammelrosa ljuvlig mjuk filt. Ni kan inte tänka er hur skön den är. Köpte också garn. Ljusgrått melerat och tänkte mig sockor till Rasmus som är Therese son (en kompis till Isabel). Hon hjälpte till att packa vid min flytt, och jag hade tänkt sticka sockor som tack. Om jag nu kan sticka längre. Återstår att se.

14 grader idag och samma molnighet. Igår kväll regnade det som vanligt. Jag var så trött så jag la mig redan klockan 22. Har nyss ätit en ostfralla och druckit kaffe. Till lunch äter jag jordgubbar. Jag köpte en liten förpackning dyrgubbar igår. Som jag ska jag njuta av till lunch. Kanske det slinker ner en banan också så att jag blir mätt.

Matte ska äta middag här och jag köpte en bit nötkött som jag ska göra biff stroganoff av. Gott ska det bli. Annars blir väl dagen som vanligt. Med Emmerdale och lite mahjong. Var nyss in på FB och spelade lite spel, Gardens of time bland annat. Men mahjong är roligare. Fick ett brev från VC igår och mina prover jag tog i torsdags var normala igen. Skönt!

Katia har inte kommit hit än. Jag tror att hon har avtagit efter vägen. Trädens blad är fortfarande gröna men det är nog en tidsfråga innan dom gulnar och faller av. Hoppas ni har det bra och har klarat er från förkylning. Kvinnan i kassan på Ica igår hostade konstant. Tycker hon skulle hållit sig hemma. Istället satt hon och lät sina baciller hoppa ur sin mun mot de betalande. Inte just! Man kan väl säga att man fick bacillerna på köpet.

Nu ska jag in i den dagliga duschen och njuta av den. Hej då!

                                                       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0