Kram till er

Idag 6 grader och det ljusnar upp på himlen. Snön låter vänta på sig, hoppas jag. Vintern är nog så lång ändå. Här på Hagelvägen är det lugnt och skönt. Passar en enstöring som jag. På radion är det "Ring så spelar vi" och jag har just ätit en mjukkakemacka med leverpastej från Arboga och saltgurka från mormors tid. Till detta en mugg kaffe. Alltså en perfekt lördagsmorgon.

Vet inte om Alec ska vara här idag eller hos sin pappa. Isabel har ju jobbarhelg och Alec ska vara hos sin pappa denna vecka. Men så blev det inte. Han är så välkommen om han vill vara här och det brukar han vilja. Han är också så snäll när det är bara han och jag.

Jag dammsög och dammade igår. Skönt att ha det gjort för denna vecka. Måste försöka få tag på påsar till dammsugaren nästa gång jag handlar. Det är nånting jag har svårt att komma ihåg. Ska skriva upp det på en lapp. Men så är det att komma ihåg lappen när jag far till affären också.

Snart sätter melodikrysset igång för denna vecka men efter det har jag inget planerat för dagen. Beror på om Alec kommer eller inte. Ser nu att solen lyser så vackert, så det kan bli en promenad senare. Ikväll blir det väl TV som vanligt. Ni ser vilket enahanda liv jag lever. Men jag är nöjd så och det är väl huvudsaken. Ha en bra lördag mina vänner. En extra kram till Vivi och Olle i Örebro! Och en kram till min son Nils Joakim som har namnsdag idag! Hej då mina vänner!

                     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0